Unofficial Arcanum Patch: Bug Reporting

Discussion in 'Arcanum Discussion' started by Anonymous, Aug 6, 2008.

Remove all ads!
Support Terra-Arcanum:

GOG.com

PayPal - The safer, easier way to pay online!
  1. BlueFox

    BlueFox New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 24, 2014
    dead Pelonious Schuyler is 20 years old
     
  2. Steven

    Steven New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Nov 14, 2017
    Oops, thought my post was duplicated and deleted it. Anyway, here it is again. :)

    Is the latest version of UAP compatible with the mod WIP6.0 and the High Resolution Patch together? If so what order/installation options do I use?
     
  3. Armoreska

    Armoreska New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Feb 17, 2018
    I left Chukka (via disband) after vendigroth, but cannot find him at Bates. That really sucks because I made some side progress since then, and he's the only guy who can deal huge damage on my team. But I guess I can do without.
     
  4. ConjurerDragon

    ConjurerDragon New Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 22, 2021
    I installed the UAP patch successfully. Could not start the game after installation due to an error about dwmapi.dll missing.
    I did install Arcanum on my old Windows XP SP3 PC that I use to run older games and as far as google told me dwmapi.dll is a file that Windows Vista started to have but not Windows XP.
     
  5. Barabbah

    Barabbah Member

    Messages:
    64
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 1, 2019
    Have you another pc with Vista or higher? Otherwise I don't know how the UAP can work on a XP computer since it seems to need this dll
     
  6. ConjurerDragon

    ConjurerDragon New Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 22, 2021
    Yes, but I try to use the old Windows XP PC for old games and the new one only for Internet and current games.
    Did the UAP use that dll from the very start (and so immediately exclude XP) or only in later versions?
     
  7. Barabbah

    Barabbah Member

    Messages:
    64
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 1, 2019
    I don't know, possibly only in the latest versions, maybe it's use is called by the new resolution patch. Try an older patch.
     
  8. ConjurerDragon

    ConjurerDragon New Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 22, 2021
    If it is used by the hi res patch would it NOT be installed if I do not install the hi res patch and only the UAP patch - which then would make it work?
     
  9. Barabbah

    Barabbah Member

    Messages:
    64
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 1, 2019
    I don't know. Give it a try. Sorry for the little help I can give.
     
  10. ConjurerDragon

    ConjurerDragon New Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 22, 2021
    I just tried to install UAP again. This time I did not check to install everything like last time. HI-RES and all the beta stuff stayed unchecked - and the game starts fine :D
     
  11. Barabbah

    Barabbah Member

    Messages:
    64
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 1, 2019
Our Host!